top of page

DAPHNE DE
VRIES

25 jaar en woon in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit het dorp Boskoop, maar ben verliefd geworden op het stadsleven.

Ik heb altijd al iets gehad met mooie momenten vastleggen en wilde hier dan ook graag iets mee gaan doen! Daarom heb ik een opleiding gevolgd aan De Nederlandse Fotovakschool in Rotterdam. Al snel merkte ik dat ik heel graag aan de slag wilde gaan en het liefst zo vaak mogelijk een camera in mijn handen had!

 

Ik heb een lange tijd bij een fotografie bedrijf gewerkt, waarbij ik enorm veel ervaring op heb gedaan in allerlei soorten fotografie. Maar wat ik het allerleukste vond, waren de shoots waarbij warmte, liefde en gevoel van de foto's straalden.

Tot op de dag van vandaag ligt daar dan ook mijn passie!

Ik ben een ambitieuze fotograaf, groot koffie liefhebber, de vriendin van een event/festival fotograaf, tikkeltje perfectionistisch en een echte workaholic!

HI THERE, I AM

DSC_5667-Edit.jpg
DSC_6761-Edit-2.jpg
Photography is a way
of feeling, of touching, of loving.
What you have caught
on camera is
captured forever.

VERLIEFD OP DE LIEFDE

Mijn stijl is licht en romantisch. Ik vind het belangrijk dat alles lekker spontaan gaat en iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik werk graag met natuurlijk licht en mooie omgevingen. Wat je veel terug ziet komen in mijn foto's is spontaniteit, natuurlijke elementen en mooie details. Maar het belangrijkste van alles, heel veel liefde.

LET'S GET IN TOUCH

Spreekt mijn stijl jou aan? Ben jij ook verliefd op de liefde en wil je dit vast laten leggen? Laat dan vooral een berichtje achter!

bottom of page