top of page
IMG_0032.JPG
The only way to do great work is to love what you do.

LEES MEER OVER MIJN

WERKWIJZE

Op deze pagina lees je alles over hoe ik te werk ga tijdens shoots of bruiloften!  

Mijn mooiste foto's komen altijd voort uit de speciale band die ik opbouw met de mensen die ik fotografeer. Het vastleggen van speciale momenten in het leven is iets waar ik heel gelukkig van word.

 

Mijn werk draait om spontane momenten en veel aandacht voor details. Ook werk ik het liefst met natuurlijk licht. Romantisch en licht zijn woorden die mijn stijl omschrijven. Voor mij is het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen als ze voor mijn camera staan. Intimiteit, spontaniteit en veel liefde is waar ik graag mee werk en vast wil leggen, dit zorgt namelijk voor de meest spontane, tijdloze en liefdevolle foto’s! 

werkwijze shoots
daphne de vries - daphne - fotografe - fotograaf

SHOOTS

WERKWJZE

Tijdens shoots is het belangrijk om volledig jezelf te zijn en te genieten van het moment. Op deze manier krijg je namelijk het beste resultaat. Veel mensen vinden voor de camera staan toch best een dingetje, maar no worries! Ik help jullie en we zorgen er samen voor dat de foto's prachtig worden!

01

CONTACT

Als je geïnteresseerd bent, stuur mij dan een mailtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over de shoot naar keuze. We spreken alles van tevoren af zodat de shoot relaxed verloopt.

02

DE SHOOT

Tijdens de shoot fotografeer ik alle lieve momentjes, van kusjes tot knuffels, alles wordt vastgelegd. Hoe spontaner de shoot, hoe beter! Hier komen namelijk de leukste foto's van. Ook help ik jullie met wat tips om mooi op de foto te staan!

03

EDITING

Na de shoot worden de foto's ingeladen, geselecteerd en bewerkt. Ik werk niet met een maximum aantal foto's, dus alle leuke foto's die in de selectie zitten komen jullie kant op!

04

ONLINE GALERIJ

Zodra de foto's af zijn ontvangen jullie van mij een online galerij. Hierin staan de foto's van de shoot. Zo heb je de foto's altijd bij de hand, kan je ze makkelijk opslaan en heel handig delen met je familie en vrienden.

Werkwijze bruiloften

WERKWIJZE

BRUILOFTEN

Op een bruiloft vieren we de liefde en dit komt dan ook zeker terug in mijn fotografie! Verder maak ik een combinatie van spontane foto's, intieme momenten, jullie dierbare gasten, maar ook mooie detailfoto's. Alles leg ik vast om jullie bruiloft voor altijd te kunnen koesteren!

albums - trouwalbum - trouwen - bruiloften
01

CONTACT

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als jullie bruiloftsfotograaf, stuur dan vooral een mailtje! Ik stuur jullie dan zo snel mogelijk een reactie met mijn beschikbaarheid en wat meer informatie in een brochure.

02

KENNISMAKINGSGESPREK

Als jullie na het zien van de brochure enthousiast zijn, laat het weten! Samen kunnen we dan een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen we kijken of er een klik is en kan ik jullie wat extra informatie en uitleg geven!

03

SAY YES!

Are you saying yes to the photographer? Super leuk! Als jullie voor mij kiezen, gaan we het officieel maken! Hierna kan ik nog helpen meedenken aan shootlocaties, een backup plan en wat extra ogen op het draaiboek. Ook plannen we nog een gesprek in vlak voor de bruiloft zodat we de laatste punten op de i kunnen zetten voor de grote dag!

04

DE BRUILOFT

Op de liefdevolle dag zelf is het belangrijk dat alles spontaan gaat. Ik ben er om jullie tips te geven en te helpen waar nodig. Verder sta ik wat meer op de achtergrond, omdat de focus niet op de fotografie moet liggen, maar op jullie! Lekker genieten van de liefde, van elkaar, van jullie dierbaren en van dit speciale moment! 

05

PREVIEW

Binnen een paar dagen krijgen jullie van mij een preview van een aantal foto's, om alvast terug te kijken naar de leuke en speciale momenten op jullie bruiloft.

06

ONLINE GALERIJ

Zodra alle foto's af zijn ontvangen jullie een online galerij. Hierin staan al jullie foto's op tijdsvolgorde. Dit is een super mooie recap van de dag! Deze link kunnen jullie ook delen met familie en vrienden, super handig!

07

THE MAKING OF

In de online galerij kunnen jullie aangeven welke foto's jullie graag terug zouden willen zien in het trouwalbum. Op deze manier maken we samen het album en komen jullie favoriete foto's er in. Ik maak voor jullie een digitale proefversie en we maken er samen een mooi geheel van, precies zoals jullie dag is geweest!

08

ALBUM

Als jullie akkoord zijn gegaan met de proefversie, gaat het digitale album naar de drukker. Jullie hebben ook de keuze hoe de buitenkant van het album eruit komt te zien! Zo past het trouwalbum perfect bij jullie. Zodra het album bij mij binnen is, laat ik het jullie weten en is hij binnen no time bij jullie thuis!

LET'S GET IN TOUCH

Spreekt mijn stijl jou aan? Ben jij ook verliefd op de liefde en wil je dit vast laten leggen? Laat dan vooral een berichtje achter!

bottom of page