top of page
16102023-Santorini-Wedding-153.JPG

WERKWIJZE

BRUILOFTEN

Op een bruiloft vieren we de liefde en dit komt dan ook zeker terug in mijn fotografie! Verder maak ik een combinatie van spontane foto's, intieme momenten, jullie dierbare gasten, maar ook mooie detailfoto's. Alles leg ik vast om jullie bruiloft voor altijd te kunnen koesteren! Hieronder vind je meer uitleg over het proces rondom de bruiloftsfotografie. Een fijne communicatie met elkaar is ontzettend belangrijk! Daarom betrek ik jullie graag bij elke stap. Samen zorgen we voor blijvende herinneringen én een prachtig album als eindresultaat!

01

CONTACT

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als jullie bruiloftsfotograaf, stuur dan vooral een mailtje! Ik stuur jullie dan zo snel mogelijk een reactie met mijn beschikbaarheid en wat meer informatie in een brochure.

02

KENNISMAKINGSGESPREK

Als jullie na het zien van de brochure enthousiast zijn, laat het weten! Samen kunnen we dan een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen we kijken of er een klik is en kan ik jullie wat extra informatie en uitleg geven!

03

SAY YES!

Are you saying yes to the photographer? Super leuk! Als jullie voor mij kiezen, gaan we het officieel maken! Hierna kan ik nog helpen meedenken aan shootlocaties, een backup plan en wat extra ogen op het draaiboek. Ook plannen we nog een gesprek in vlak voor de bruiloft zodat we de laatste punten op de i kunnen zetten voor de grote dag!

04

DE BRUILOFT

Op de liefdevolle dag zelf is het belangrijk dat alles spontaan gaat. Ik ben er om jullie tips te geven en te helpen waar nodig. Verder sta ik wat meer op de achtergrond, omdat de focus niet op de fotografie moet liggen, maar op jullie! Lekker genieten van de liefde, van elkaar, van jullie dierbaren en van dit speciale moment! 

05

PREVIEW

Binnen een paar dagen krijgen jullie van mij een preview van een aantal foto's, om alvast terug te kijken naar de leuke en speciale momenten op jullie bruiloft.

06

ONLINE GALERIJ

Zodra alle foto's af zijn ontvangen jullie een online galerij. Hierin staan al jullie foto's op tijdsvolgorde. Dit is een super mooie recap van de dag! Deze link kunnen jullie ook delen met familie en vrienden, super handig!

I LOVE TO CAPTURE

Real emotions

Celebrating life

The details

Your loved ones

14102023-Santorini-Elopement-58.JPG
An everlasting memory.
Untitled_Artwork-6_edited.png

Alle prachtige foto’s verzameld op één plek, in een luxe fine-art album. Compleet zelf samen te stellen, van favoriete foto’s tot cover design. Samen zorgen we voor het perfecte eindresultaat, zodat jullie nog heel vaak terug kunnen gaan naar de meest liefdevolle dag uit jullie leven! Het album komt altijd inclusief bewaarbox, waardoor je het album altijd beschermd en veilig kunt opbergen.

ALBUM

LET'S GET IN TOUCH

Spreekt mijn stijl jou aan? Ben jij ook verliefd op de liefde en wil je dit vast laten leggen? Laat dan vooral een berichtje achter!

bottom of page